Chceš vydělávat víc?

Něco o tobě vím, cítíš, že si zasloužíš víc! Že jsi se narodila pro úspěch a taky chceš vydělávat víc. Taky vím, že na to máš.

 

Tohle má jednoduché řešení. ZDRAŽ! Že to přeci jen tak nejde nebo že to nikdo nekoupí? Ale no tak. Proč to nezkusíš? Co nejhoršího se může stát? 

 

Bojíš se? Jasně, chápu tě, taky jsem se vždycky bála a stále se bojím. Ale vždy jsem šla a udělala jsem co bylo potřeba i přes svůj strach, ta se to vyplatilo. 

 

Dovol si to!

 

Spočítej si svoji cenu, velmi dobře a nezapomeň na nic ze svých nákladů. 

 

Až budeš znát svoji férovou cenu, tak můžeš pokračovat dál. Férová cena je taková, která ti umožňuje, aby byl tvůj business samostatný a tvá odměna taková, aby tě to bavilo dělat. Aby jsi měla čas i na odpočinek a regeneraci, aby si mohla jezdit na dovolené. Aby sis mohla v klidu marodit, když jsi nemocná. 

 

Jestli sis spočítala cenu tak, aby sis vydělala na nové Ferrari, i tak je to v pořádku. Ne, opravdu nejsi špatná, zlá ani zlodějka. Žijeme v kapitalismu. To je výhoda. 

 

Ideální klient není sprosté slovo.

 

Přesně si stanov svého ideálního klienta. Buď opravdu detailní a vypiš si, jak mu to co nabízíš pomůže. Zní to triviálně. Ale divila by ses, kolik podnikatelek na tohle doslova prdí. Nevědí komu prodávají a nechtějí svoji cílovku zúžit. Bojí se, že ztratí potencionální klienty, ale opak je pravdou. Napiš 30 benefitů tvého produktu! Že jich tolik není? Tak to jsi se dost nesnažila. :)

 

Uvědom si, kolika lidem chceš za měsíc něco prodat, dvěma, deseti, stovce? Jestli neprodáváš milionům, tak opravdu zužuj. Slibuju, že se ti to vyplatí. Jako se to vyplatilo mě nebo mým klientkám. 

 

Jdi do akce!

 

Začni se ukazovat a chválit. A až to začneš dělat, tak to začni dělat tak 10 x víc. Věř mi, tak jak to děláš teď, je málo, to nestačí. Přidej! Ne, nebude to moc. Jak to, že to vim? Léta praxe a zkušeností, takže přidej. Algoritmy tvé příspěvky neukáží vždycky všem, proto je potřeba o jednom produktu mluvit dostatečně dlouho a opravdu hodně, aby tvé sdělení zasáhlo co nejširší publikum. 

 

No a pak vytrvej. Milionáři se nerodí přes noc. Jako fakt ne. Milionáři s rodí tak, že se nevzdávají v momentě, kdy to 99% lidí vzdá. 

 

Držím ti pěsti, máš na to! 

 

Pokud chceš v sebe propagaci dostat nášup sebevědomí, podporu a přesné návody, jak na to, přidej se do programu Marketingová výzva. Tam Ti ukážu jak propagovat sebe sebevědomě a tak, aby lidé vášnivě nakupovali za tvé férové ceny. Do programu MARKETINGOVÁ VÝZVA se přihlásíš zde.

 

Zpět do obchodu