Máš ráda svá prsa?

Milé ženy, to že jsme každý jiný, tomu často rozumíme. Povahově i fyzicky. Každý je jinak vysoký či malý, jinak tlustý či hubený, máme jiný tvar nosu, očí, pusy atd.

Většinou to přijímáme, tu rozdílnost. Bereme, že máme jiné uši než kamarádka, jsme spokojené, že máme jinak tvarované ruce než kamarádka, jinak velké oči a tvar i barvu, jsou tak unikátní. Že jo, to vše bereme, chápeme?

Tak proč tolik žen stále nepřijímá jedinečnost svých prsou a snaží se jím dát jednotnou podobu a formu a vtěsnat je do těch molitanových neprodyšných korpusů?

Já znám vaše prsa velmi dobře, viděla jsem jich tisíce a na tisíce už narýsovala střihy, aby vám byly pohodlné při nošení a podpořily vás.

Ženy, naše prsa jsou stejně rozličná jako kterákoliv jiná část našich těl. Jsou nádherná a i po kojení, když se stanou ještě ženštější a pro mužské oko přitažlivější.

Dopřejte svým prsům svobodu. Nechte je dýchat, nechte je hýbat, ukažte je. Je to tak dobře. A hlavně milujte je. Hlaďte je, děkujte jim, že je máte, je to naše energie a náš dar.

Chodíte bez podprsenky a pokud ano, kdy? Doma nebo i venku? V létě do šatů nebo naopak v zimě pod svetr?

Máš ráda svá prsa?
Zpět do obchodu