Předprodej na módní performance zahájen. Klikni na banner a získej vstupenky za zvýhodněnou cenu.

Jak mít ňadra bohyně

Každá prsa jsou krásná!

Záleží jen na tom, jestli tu krásu ty sama vidíš a s tím ti pomohu. 

Jdi k zrcadlu a prohlédni si svá prsa. Jak jsou velká, jaký mají tvar, jaké jsou tvé bradavky, jakou mají barvu a velikost, stejně tak dvorce. Jsou obě prsa stejná nebo se liší?

Uvědom si, jak o svých prsech smýšlíš? Máš je ráda? Jsi jim vděčná, že je máš?

 

mceclip1

 

Pohlaď je a poděkuj jim, že je máš. Udělej si rutinu každý den a stačí třeba jen dvě minutky například po sprše, před spaním nebo naopak po probuzení.

Vytvoř si stejnou rutinu jako například čištění zubů nebo pití kávy. Každý den ideálně ve stejný čas nebo aspoň denní dobu, abys měla chviličku, kdy si svá prsa prohlížíš v zrcadle a jemně je hladíš a masíruješ, to co ti bude příjemné, jen nezapomínej kromě pohledu i na dotek.

 

braletka_černý_bambus_fialová_krajka_1x1

 

Každý den se věnuj svým prsům aspoň 2 minuty!

Při tomto mini rituálu prociť vděčnost, že máš prsa, která jsou tvoje, jsou zdravá a krásná, normální ženská prsa vypadají přesně jako ta tvá! Posílej jim energii a světlo, když ti to bude příjemné, můžeš čas věnovaný jim klidně protáhnout na déle. Nic nemusí mít limity. Jen mysli pozitivně a dopřávej si ten příjemný dotek

Napiš, jak se ti daří zavést tento rituálek do praxe. A jak se mění tvé pocity každý den. :-)

 

mceclip3

 

TIP

 Malý tip k masáži prsou:

  • Pořiď si Arganový olej v Bio kvalitě. Tento olej je považován za elixír mládí a osobně s ním mám skvělé zkušenosti. Samozřejmě kromě obličeje s ním můžeš rozmazlovat i pleť svého obličeje.
  • Je úžasný tím, že má velké antioxidační účinky to je způsobeno hlavně vysokým obsahem vitamínu A a E v naprosto přirozené formě, žádná přidané syntetické vitamíny jako je tomu u mnoho komerční kosmetiky.
  • Dále je velmi bohatým zdrojem esenciálních mastných kyselin a ty se tvoji pokožkou dostávají do tvého těla a příznivě působí na činnost mozku a srdce.
  • Arganový olej pleť úžasně zvláčňuje a přitom se skvěle vstřebává a nezanechává mastný film.
Zpět do obchodu