Předprodej na módní performance zahájen. Klikni na banner a získej vstupenky za zvýhodněnou cenu.

Jak vznikala kolekce Peach Rose

Kreativní práci u nás všichni milujeme. Můžeme se naplno ponořit do naší ženské stránky, nechat proudit energii a poslat přání, aby naše pečlivě vymazlené prádlo mělo v sobě otisk nás samotných. Žen s různými těly, žen s různými zkušenostmi a žen, které dozrály do uvědomění si vlastní hodnoty, ocenění a laskavosti.

Podprsenka_Pinup_kalhotky_hipster_Peach_Rose_01_ctverec_1800pix

Podprsenka pin-up krémový bambus s krajkou Peach Rose

DOBRÉ VĚCI CHTĚJÍ ČAS A PÉČI

Kolekci Peach Rose jsme připravovali asi 8 měsíců. Docela fičák oproti kolekci Red vibrant, která mi trvala celkem 5 let ????
 
Cítila jsem, že chci vytvořit něco s jemnou energií na podporu tvé vnitřní bohyně.
Kolekce je tvořena se záměrem, aby při každém nošení podporovala Tvoji:
  • Hojnost
  • Radost ze života
  • Ženskost
 
Tyhle ty tři aspekty našeho bytí symbolizují jednotlivé barvy na krajce. Dokážeš přiřadit, která co znamená?
 
Hojnost, radost, ženskost - tohle vše pocítíš, když si na sebe prádlo oblékneš. Navíc kousky krásně ladí s předchozí kolekcí Red Vibrant, takže můžeš kombinovat vršky a spodky napříč těmito dvěma kolekcemi a budeš vypadat vždy skvěle.
 
Tílko_kalhotky_hipster_Peach_Rose_03_ctverec_1800pix
 Tílko krémový bambus s krajkou Peach Rose
 

MODELKY, CO MAJÍ DUŠI

Jakmile se tyto základní motivy ukotvily ve mě samotné, rozhodla jsem se oslovit ženy, které s tímto tématem rezonují.
 
Díky skvělé Alici, která nám přinesla spoustu opravdovosti a silného elementu jsme mohly představit, jak naše kolekce rezonuje pro ženu, která právě sebe na první místo postavit umí. Tolik inspirace! S Alicí spolupracujeme již delší dobu a stále nás její pozitivita baví.
 
A pak přišel nápad i se zapojením modelky Lucky. Krásná a sebevědomá Lucie, na které naše prádlo úplně září. Je skvělé vidět, jak jeden typ krajky sluší tolika rozdílným ženám s různým typem pleti a barvy vlasů.
 

FOCENÍ, TO NENÍ JEN SE POSTAVIT PŘED OBJEKTIV

Prádlo jsem navrhla, testovala a až jsem byla s výsledkem 100% spokojená, nastal čas na plánování focení.
 
Podprsenka_triangle_kalhotky_hipster_Peach_Rose_15_crop_ctverec_1800pix
 Podprsenka tulip krémový bambus s krajkou Peach Rose
 
Focení je potřeba naplánovat několik týdnů a někdy i několik měsíců dopředu. Sladit termíny modelek, fotografů a vizážistek. Připravit prádlo, tedy našít, vše co se má fotit.
Nebudu ti lhát, tohle focení byl trochu adrenalin. Prádlo bylo hotové pouhé dva dny před focením, protože má hlavní krejčová měla zdravotní problémy a vypadla na hodně dlouhou dobu.
Všechny vizážistky z mého diáře měly už buď práci nebo byly na dovolené. Začala jsem cítit, že mě to stresuje. Termín se blíží a já mám pořád jedno odmítnutí za druhým.
 

SÍLA ŽENSKÉHO KRUHU

Nakonec mě zachránila má komunita. Prostě napište si na sítě, když někoho sháníte. Vždy se mi to osvědčilo. Ozvala se jedna z mých dlouholetých zákaznic Peťa Škeříková, že líčí a má volno v tento termín. Halelujaaa!
Teď už jen vyřešit vlasy. Čas běžel jako o závod a mě docházely síly. Byl už čtvrtek večer a druhý den se mělo fotit. Stále jsem neměla nikoho na vlasy. Obvolávám kadeřnictví v okolí ateliéru. Nikdo nemůže.
 
Nádherné šperky nám zapůjčila Věra Nováková - česká šperkařka s opravdu zlatýma rukama a ještě drahocennějšími doplňky.
 
Focení proběhlo i díky skvělým ženám a mému muži úplně skvěle a zdálo by se, že jsem tak mohla vypustit naši dlouho připravovanou kolekci do světa.
 

VYFOCENÍM TO NEKONČÍ

Kromě testování zkušebních várek ale u nás musí proběhnout i něco mnohem důležitějšího a to je slazení materiálna, funkčnosti a účelu, který nad tím vší bedlivě září. A tak jsem začala naše nové prádla nosit především já sama.
 
Podprsenka_triangle_kalhotky_hipster_Peach_Rose_07_ctverec_1800pix
 Podprsenka triangl krémový bambus s krajkou Peach Rose
 
Od té doby co nosím na sobě prádlo Peach rose, cítím, jak se prohloubila má schopnost umět se dát na první místo.
 

ABYS MOHLA COKOLIV ROZDÁVAT, NEJDŘÍV SI TO MUSÍŠ DÁT SAMA SOBĚ

Protože, když se dám na první místo, cítím se odpočatá, spokojená, dosycená po všech směrech, protože krom žaludku potřebujeme sytit i svoji duši. Bez toho by nám duše chřadla a uvadala.
 
Když jsem spokojená, tak z toho těží všichni kolem mě a nejvíce mé děti a manžel, ale také kolegyně v naší firmě a dokonce i Ty! ????❤️
 
Podprsenka_triangle_kalhotky_hipster_Peach_Rose_09_ctverec_1800pix_1
 Podprsenka pin-up a kalhotky krémový bambus s krajkou Peach Rose
 
Děti nechtějí unavenou vzteklou maminku, co vypadá jak “vyoraná myš”. Nechce to nikdo z tvého okolí. Přiznejme si, že naše okolí nás chce vidět odpočatou a zářící!
Jak se cítíš ty, když se sejdeš s osobou ze které září blaho a spokojenost? Co na tebe dýchne?
 
Když všichni dáme sebe na 1. místo, vše bude v pořádku. Každý jsme zodpovědný za svůj život a blaho. Nikdo jiný to za nás neudělá.
 
 
 

JAK TO VYPADÁ V ZÁKULISÍ FOCENÍ

Chceš vidět, jak to vypadá v pozadí focení? Co všechno se musí nachystat a připravit? Omrknout všechno to za oponou můžeš tady:
 
Prádlo se musí nejdříve vyzkoušet a otestovat, jestli vše sedí, hezky vypadá, je funkční a netlačí. Pak je třeba promyslet modelky, domluvit termíny, a mít i skvělou maskérku a neméně skvělého fotografa. Našpendlit, načančat, usmát se a hlavně si to užít. Nakonec se fotky musí upravit a hurá s nimi do světa.
Kalhotky_brazilky_Peach_Rose_3_1800pix čtverec Kalhotky_hipster_Peach_Rose_2_1800pix
 
Bara a modelka Bara Severin underwear peach rose a červené kalhotky 
 
Bára Severin Underwear peach rose focení Bára Severin Underwear peach rose focení 3 
 
Bára Severin underwear peach rose focení 4 Bára Severin Underwear peach rose focení 5 
 
Bára Severin Underwear focení 6 Bara severin underwear peach rose tílko
Zpět do obchodu